Employers

No-nonsense aanpak

Tripleflex zet zich altijd optimaal in voor haar opdrachtgevers en schakelt makkelijk mee indien dat noodzakelijk is. Door het maken van duidelijke en transparante afspraken komen beide partijen nooit voor verrassingen te staan. Deze no-nonsense aanpak is ons handelsmerk, bekend bij vele bedrijven waar wij een goede relatie mee hebben opgebouwd.

Doordat wij werkzaam zijn in diverse sectoren, kunnen wij u op verschillende manieren aan gemotiveerd, geschoold en ervaren personeel helpen. Naast Uitzenden kunnen wij ook de Werving & Selectie van uw organisatie verzorgen.

All-In

Personeel aannemen bij Tripleflex is eenvoudig. U geeft aan welke kwalificaties op vlakken als o.a. : opleidingen, diploma’s, werkervaring en achtergrond vereist zijn en wij zorgen dat wij personeel leveren met de juiste motivatie en kennis.

Doordat wij een zeer gunstig all-in tarief hanteren, waarin alle kosten zoals o.a. de sociale en fiscale afdrachten, eventuele huisvesting en reis/onkostenvergoeding voor eigen rekening nemen, is inlenen bij Tripleflex zeer aantrekkelijk voor u.

Wij zetten de voordelen graag voor u op een rij:

U heeft geen langdurige werving & selectieprocedures
U besteedt uw complete salarisadministratie uit
U betaalt alleen voor gewerkte uren
U draagt geen werkgeversrisico’s bij ziekte of leegloop
U kan op deze manier tijdelijke drukte of ziekte moeiteloos en direct opvangen
U heeft een flexibele opzegtermijn

Are you interested in one of our services,
or do you have a question or need advice?

Neem dan gerust contact met ons op, ons team staat u graag te woord.