Werkgevers

Binnen jouw bedrijf wil je mensen hebben die er voor de volle 100% voor gaan. Tripleflex kan je helpen met het zoeken naar de juiste uitzendkrachten voor jouw bedrijf. Uitzendkrachten zijn erg flexibel, zo heb je alleen personeel wanneer je ze echt nodig hebt. Samen zorgen wij voor een juiste match en kom je in contact met uitzendkrachten die de juiste vaardigheden hebben die passen bij jouw bedrijf. Op deze manier nemen en een hoop werk uit handen. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan of heb je nog vragen over het werken met uitzendkrachten? Neem dan contact met ons op!

Voordelen werken met flexkrachten

Het werken met uitzendkrachten heeft veel voordelen. Er is een flexibele inzet van werknemers, je hebt alleen personeel bij jouw bedrijf als je dat echt nodig hebt. Zo betaal je ook alleen als er gewerkt wordt. Door het samenwerken met uitzendkrachten is er ook minder administratie en heb je ook geen directe wervingskosten.

Vertrouwen waarop je kunt bouwen!

Als arbeidsbemiddelingsbureau nemen wij veel werk voor jou uit handen waar veel voordelen aan verbonden zitten. Doordat wij werkzaam zijn in diverse sectoren, kunnen wij jouw bedrijf op verschillende manieren aan gemotiveerd, geschoold en ervaren personeel helpen.

Naast uitzenden kunnen wij ook de werving en selectie van de organisatie verzorgen. Jij geeft aan welke kwalificaties op vlakken als o.a.: opleidingen, diploma’s, werkervaring en achtergrond vereist zijn en wij zorgen dat wij personeel leveren met de juiste motivatie en kennis.

Zo zorgen wij er ook voor dat er geen werkgeversrisico’s verbonden zitten aan de samenwerking, bijvoorbeeld door ziekte. Daarnaast garanderen wij een flexibel opzegtermijn in de beginfase. Hebben we een goede bereikbaarheid tijdens werkdagen. En besteed je met de samenwerking je complete administratie aan ons uit. Dat scheelt een hoop tijd!

Heeft u interesse in een van onze services,
of heeft u een vraag of advies nodig?

Neem dan gerust contact met ons op, ons team staat u graag te woord.