Over ons

Wij zetten ons altijd optimaal in en schakelen makkelijk mee als dat noodzakelijk is.

Wie zijn wij

Wij zijn Tripleflex. Een arbeidsbemiddelingsbureau dat zich inzet om uitzendkracht / ZZP’er en werkgever met elkaar te verbinden. De uitzendkrachten en ZZP’ers die wij bemiddelen noemen wij ook wel onze flexkrachten

Wij vinden het belangrijk dat zowel werkgever als flexkracht een passende match zijn en dat dit resulteert in een fijne samenwerking. Wij zetten ons altijd optimaal in en schakelen makkelijk mee als dat noodzakelijk is. Door het maken van duidelijke en transparante afspraken komen alle betrokken partijen zo nooit voor een verrassing te staan. 

Onze missie 

Wij willen alle partijen op een flexibele manier samenbrengen. Dit doen we door een gevoel van vertrouwen en betrokkenheid creëren, zodat elke partij zich verbonden voelt. Wij geloven dat dit resulteert in een fijne samenwerking tussen Tripleflex, werkgever en flexkracht. Zo gaan we samen voor een arbeidsmarkt waarin uitzendkrachten met veel plezier naar het werk gaan en de werkgevers het maximale uit hun bedrijf kunnen halen.

Backoffice partner 

Onze backoffice besteden wij uit aan een specialist: Flexhub. Deze backoffice dienstverlener heeft haar certificeringen en verklaringen, waaronder de NEN 4400-1 certificering, VCU-certificering, het SNA-keurmerk en de WKA-verklaring. Daarnaast is Flexhub ABU (algemene bond uitzendondernemingen) volgend.

Doordat wij zijn aangesloten bij Flexhub kunnen wij al onze werkgevers en werknemers kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen zoals: de juiste cao-inschaling, de juiste facturen en de juiste betalingen. Door onze samenwerking kun je ook bij ons terecht voor juridische, financiële, technische of algemene vragen van jou of je werknemers.

Heeft u interesse in een van onze services,
of heeft u een vraag of advies nodig?

Neem dan gerust contact met ons op, ons team staat u graag te woord.