Werknemers

Samen aan het werk in een arbeidsmarkt waarin uitzendkrachten met veel plezier naar het werk gaan, zich verbonden voelen met de organisatie en een gevoel van vertrouwen hebben.

Het kan lastig zijn om in de huidige arbeidsmarkt een baan te vinden. Laat staan een baan die helemaal bij jou past. Daarnaast komen er ook veel zaken kijken bij het vinden van een nieuwe baan. Tripleflex helpt jou daarbij!

Wij vinden het belangrijk om jou te matchen met een werkgever die bij jou past. Wij kijken met je mee en zorgen ervoor dat jij snel aan de slag kunt gaan.

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan of heb je nog vragen over het werk als uitzendkracht? Neem dan contact met ons op!

Waarom aan de slag als flexkracht? 

Het werken als uitzendkracht heeft veel voordelen. Zo is er een grote afwisseling in opdrachten en werkgevers. Kun je flexibel met je uren en je salaris om gaan. Zo bepaald jij of je liever je salaris per week of per maand uitbetaalt krijgt. Door Tripleflex is er maar een korte sollicitatieprocedure, heb je mogelijkheden tot doorstromen en om verschillende certificaten te halen.

Het kan ook spannend zijn om aan de slag te gaan voor werkgevers. Er is altijd directe begeleiding vanuit meerdere partijen: je formele werkgever (Tripleflex) en je feitelijke werkgever/opdrachtgever. Wij vinden het belangrijk dat er een gevoel van vertrouwen en betrokkenheid ontstaat. Tijdens werkdagen zijn wij dan ook de hele dag telefonisch bereikbaar, ook via WhatsApp!

ZZP’er of zelfstandig?

Ook als ZZP’er kun je bij ons terecht. Wij zoeken naar passend werk voor jou. Als ZZP’er voer je de opdrachten uit bij de opdrachtgever. Tripleflex bemiddelt hierin en ondersteunen waar nodig.

Wij zorgen dat het proces van inschrijving, tot het facturatieproces en tot aan het eind van de opdracht optimaal verloopt. 

Heeft u interesse in een van onze services,
of heeft u een vraag of advies nodig?

Neem dan gerust contact met ons op, ons team staat u graag te woord.